Jouw persoonlijke contactpersoon regelt alles

Verduurzaamfinanciering combineert financiële expertise met kennis van woningverduurzaming. Het is namelijk een slimme samenwerking tussen twee ervaren organisaties: WOAB en Postma Financieel advies. Zo heb je met één contactpersoon alle aspecten van verduurzaming en financiering in een keer geregeld. Lees hieronder meer over ons.

Postma Financieel Advies

Als onafhankelijk financieel adviesbureau met 35 partners in Nederland en jarenlange ervaring, streven wij het oplossen van persoonlijke financiële vraagstukken. Door uit te gaan van uw wensen en behoeftes, geven wij financieel advies op maat en zorgen wij ervoor dat u financiële kansen zoveel mogelijk benut. 

 

WOAB Woningabonnement

Wij zijn gespecialiseerd in verduurzaming van particuliere woningen en regelen het volledige traject, van advies tot uitvoering en onderhoud. Met onze aanpak dragen wij bij aan het halen van de landelijk gestelde klimaatdoelen, daarom steunen gemeenten en provincies ons met subsidies en andere financiële regelingen. Op deze manier maken wij energiebesparende innovaties toegankelijk voor iedereen. 

Ons team

FINANCIEEL ADVISEUR

Adriaan Postma

FINANCIEEL ADVISEUR

Nick Spaans

FINANCIEEL ADVISEUR

Richard Kunst

VERDUURZAAM EXPERT

Henk de Jager

VERDUURZAAM ADVISEUR

Carmen Hunger

VERDUURZAAM ADVISEUR

Irene Jonkergouw

Meer weten of een afspraak maken met onze expert? Bel gerust, we zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Neem contact met ons op

085 0738 645

Verduurzaam je huis zonder extra kosten. Het bedrag van de lening is gelijk aan de besparing op je energierekening.