Zo werkt het

Je wilt comfortabel wonen, de waarde van je huis verhogen, minder energie verbruiken. En zo voordelig mogelijk financieren? Verduuzaamfinanciering maakt het mogelijk, zonder extra investeringen, met gelijkblijvende kosten. Hieronder zie je hoe we dat doen.

Maatwerk

Ieder huis is anders en iedere bewoner ook. Daarom is Verduurzaamfinanciering maatwerk. Onze expert komt bij jou thuis en inventariseert de mogelijkheden om te verduurzamen. Je kunt daarbij denken aan het isoleren van de wanden en vloeren, het dichtkitten van kieren, dubbel glas, zonnepanelen en je cv vervangen door een warmtepomp. Maar ook je huis zo dicht mogelijk bij label A te brengen door een waterbesparende douchekop, led-verlichting en een zuinige vriezer, wasmachine, droger enzovoort. Ook zorgen we ervoor dat je binnenklimaat gezond is, met de juiste ventilatie. We streven ernaar om een huis volledig energieneutraal te maken. Maar jij bepaalt hoe comfortabel je wilt wonen tegen welke financiële lasten.

Betaalbaar

Uitgangspunt is dat je woonlasten hetzelfde blijven. Daarom bieden wij het complete pakket (van advies en financiering tot realiseren en beheren) aan. Je kunt kiezen uit verschillende leningen, waarbij je voor 10, 15 of 20 jaar verzekerd bent van de beste oplossingen tegen gelijkblijvende kosten. De subsidie-aanvraag regelen wij voor je in combinatie met de financiering. En met het bedrag dat je bespaart, betaal je de lening af. Wil je vervroegd aflossen of ook spaargeld inzetten? Dat kan, want ook het betalen is maatwerk en tussentijds aflossen is mogelijk.

Zeker

We geven niet alleen advies over de techniek en financiën, we voeren ook alle werkzaamheden voor je uit. Net als het onderhoud en eventuele reparaties tijdens de looptijd van de lening. We hebben ervaring met de nieuwste, bewezen technieken en kunnen daardoor precies voor je uitrekenen hoeveel je de komende jaren gaan besparen. Dit is de prestatiegarantie, een vast onderdeel van elke lening via Verduurzaamfinanciering.

Rekenvoorbeeld*

Verbuik voor woningverbetering

Nieuw verbruik na woningverbetering

Ruimte voor financiering**

Maandbedrag na woningverbetering

Voorgestelde woningverbeteringen

Vloer- en muurisolatie
Spaardouche
HR++ beglazing in woonkamer en keuken
15 zonnepanelen
Koelvriescombinatie met energieklasse A+++

* Aan dit rekenvoorbeeld kunnen geen rechten worden verbonden.

** De besparing van € 65,- gebruiken we om de woningverbeteringen te financieren. Het maandbedrag blijft daardoor gelijk. Je kunt er ook voor kiezen om een deel uit eigen zak te betalen en direct te genieten van de lagere maandlasten.

Meer weten of een afspraak maken met onze expert? Bel gerust, we zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Neem contact met ons op

085 0738 645

Verduurzaam je huis zonder extra kosten. Het bedrag van de lening is gelijk aan de besparing op je energierekening.