Zo werkt onze financiering

Je wilt comfortabel wonen, de waarde van je huis verhogen, minder energie verbruiken. En zo voordelig mogelijk financieren? Verduuzaamfinanciering maakt het mogelijk, zonder extra investeringen, met gelijkblijvende kosten. Hieronder zie je hoe we dat doen.

1

Maatwerk

Ieder huis is anders en iedere bewoner ook. Daarom is Verduurzaamfinanciering maatwerk. Onze expert komt bij jou thuis en inventariseert de mogelijkheden om te verduurzamen. Je kunt daarbij denken aan het isoleren van de wanden en vloeren, het dichtkitten van kieren, dubbel glas, zonnepanelen en je cv vervangen door een warmtepomp.

Maar ook je huis zo dicht mogelijk bij label A te brengen door een waterbesparende douchekop, led-verlichting en een zuinige vriezer, wasmachine, droger enzovoort. Ook zorgen we ervoor dat je binnenklimaat gezond is, met de juiste ventilatie. We streven ernaar om een huis volledig energieneutraal te maken. Maar jij bepaalt hoe comfortabel je wilt wonen tegen welke financiƫle lasten.

2

Betaalbaar

Uitgangspunt is dat je woonlasten hetzelfde blijven. Daarom bieden wij het complete pakket (van advies en financiering tot realiseren en beheren) aan. Je kunt kiezen uit verschillende leningen, waarbij je voor 10, 15 of 20 jaar verzekerd bent van de beste oplossingen tegen gelijkblijvende kosten.

De subsidie-aanvraag regelen wij voor je in combinatie met de financiering. En met het bedrag dat je bespaart, betaal je de lening af. Wil je vervroegd aflossen of ook spaargeld inzetten? Dat kan, want ook het betalen is maatwerk en tussentijds aflossen is mogelijk.

3

Zeker

We geven niet alleen advies over de techniek en financiƫn, we voeren ook alle werkzaamheden voor je uit. Net als het onderhoud en eventuele reparaties tijdens de looptijd van de lening. We hebben ervaring met de nieuwste, bewezen technieken en kunnen daardoor precies voor je uitrekenen hoeveel je de komende jaren gaan besparen. Dit is de prestatiegarantie, een vast onderdeel van elke lening via Verduurzaamfinanciering.

Deze huiseigenaren gingen je voor

“Verduurzaamfinanciering heeft onze wensen en eisen onder de loep genomen en een gedegen advies gegeven. Nu heb ik dertig zonnepanelen op mijn dak laten plaatsen. Daardoor rij ik in het voorjaar en de zomer op eigen zonnestroom. Dat is fantastisch!”

Eric
Hengelo

“Wij lieten 10 zonnepanelen plaatsen en de vloer isoleren. Met de kennis van financiering en verduurzaming hebben ze ons alle gedoe uit handen genomen!”

Marina en Rob
Zutphen

“De combinatie van isolatie en warmtepomp maakt ons huis comfortabel. Onze maandlasten zijn gelijk gebleven en ons huis is energiezuiniger. Deze aanpak heeft de verduurzaming voor ons mogelijk gemaakt. We zijn er blij mee!”

Berry
Deventer